Äntligen..! <3

publicerat i *Melodifestivalen*;
Imån e d äntligen dax för melodifestivalen, Jiiiipiiie***
Jag har gått igenom genrepen & lyssnat, men e inte helt säker/enig med mig själv än vad jag tror!
Yohio - Gillar han inte så mkt, men tror på en final plats, frågan e om han röst klarar denna power pop dänga, som man märker att Andreas Johnson skrivit!
Mahan Moin - Tror inte denna kommer gå vidare, låten låter lite som tre låtar i en, men kanske gillar folket henne!?
Linus Svenning - En enkel rockballad, lite som Takida, tror det kommer bli ett genombrott, & tror han går till final ihop med Yohio!
Elisa Lindström - En blandning av Linda Bengtzing och Jimmy Jansson, som troligtvis kommer spelas på alla "Queer" clubar ;-)) men går nog inte vidare!
Alvaro Estrella - Oblyg låttext om att ligga runt på olika ställen i hemmet, tycker hans röst e lite skör, men han kanske sparar på den till imån, helt klart en barnfavorit, & jag tror det blir till andra chansen!
Ellen Benediktson - Nej, nej.. Tråkig lugn ballad, trots bra röst kommer den nog inte gå vidare!
Sylvester Schlegel - En skön sommarkvälls dänga, med en vaspig röst och allsång-ig, men tror ej den kommer gå vidare, men kanske?!
Helena Paparizou - Schlager, schlager.. Popig bra låt, men blir nog inte "My Number Two..! ;-)) men kanske final, men blir nog till andra chansen ihop med Avaro! 

Men jag e inte riktig enig än som sagt, men mina topp 4 är Linus, Yohio, Helena, Alvaro! Men kanske knycker Sylvester till sig nån plats..?! :-/
I vilket fall, blir d middag med vänner, & självklart glitter & paljetter & skumpa som står på schemat..!
Såååå imån, KÖÖÖR VI...!!!

Kommentera inlägget här :